Terugblik geslaagde opening "Haan"

06 juli 2018 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Op zondag 1 juli is met veel kleurige bloemen de tentoonstelling "Haan" met werken van kunstenaar Piet Hardenbol geopend. Ruim 75 mensen trotseerden de hitte en genoten van de opening. De veelzijdigheid van zijn werk was onderwerp van gesprek. "Mooi, alweer een tentoonstelling van een échte kunstenaar'' was een veel gehoorde uitspraak.

Oud-bestuurslid van Teekengenootschap Pictura, Ad Breevaart, nam de belangstellenden mee op reis in een tocht langs zijn persoonlijke herinneringen. Hij gebruikte hier diverse kunstwerken voor om dit te illustreren en daagde luisteraars uit om thuis ook weer eens verzamelde voorwerpen met nieuwe ogen te bekijken. Margot Marres omlijste het geheel met heerlijk ontspannende en sprankelende harpmuziek.

Bent u niet in de gelegenheid geweest bij de opening aanwezig te zijn, dan kunt u deze bijzondere tentoonstelling nog tot en met zondag 5 augustus bezoeken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.