Ben Pluijmers volgt Arlette Sprokkereef op bij Woonkracht10

12 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Ben Pluijmers volgt Arlette Sprokkereef op bij Woonkracht10

DRECHTSTREEK  - Per 12 juli benoemt de Raad van Commissarissen van Woonkracht10 Ben Pluijmers als bestuurder ad interim. Hij vormt samen met medebestuurder Erwin Zwijnenburg het collegiaal bestuur van de woningcorporatie die actief is in Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Zwijndrecht.

Ben Pluijmers vervangt oud bestuurder Arlette Sprokkereef die Woonkracht10 recent na bijna drie jaar verliet. Ben Pluijmers heeft veel ervaring in de corporatiesector. Naast toezicht- en adviesfuncties, was hij ondermeer op bestuurlijk- en directieniveau actief bij corporaties ComWonen en Havensteder, beide in Rotterdam. Deze ervaring gaat hij nu met veel enthousiasme inzetten voor Woonkracht10.

Ben Pluijmers ziet deze nieuwe functie als een mooie uitdaging: "Woonkracht10 is een organisatie in ontwikkeling die in de kwaliteit van dienstverlening en in de woningverbetering de lat hoog legt. Daar onderdeel van uitmaken als bestuur, in een hechte samenwerking met Erwin, al is het maar een beperkte periode, geeft me veel energie die ik vol ga inzetten voor Woonkracht10 en zijn huurders.” Binnenkort start de werving voor een definitieve invulling van de positie.

Bron foto: Google Streetview.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.