Waterleiding aan de Merelstraat gesprongen

13 juli 2018

ZWIJNDRECHT - Vanmorgen rond 10.00 uur was er een lek ontstaan in de waterleiding in de Merelstraat. Duizenden lieters water stroomde door de straat .In totaal zaten er zo'n 500 woningen in de Merelstraat en omliggende straten uren zonder water.

Meerdere monteurs van Oasen waren gelukkig snel ter plaatse, vonden het lek en hebben een buis vervangen. Rond 15.00 uur was de waterdruk weer terug.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.