Gre Schouwstra 40 jaar lid van O&O

13 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Gre Schouwstra 40 jaar lid van O&O

ZWIJNDRECHT - Maandag heeft de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O in haar turnhal aan de Uilenvliet stil gestaan bij het 40 jarig lidmaatschap van Gre Schouwstra. Het werd een gezellige bijeenkomst in de kantine. Enkele van haar collega sporters brachten zelf gebakken taartjes mee en de dames van de barcommissie zorgden voor een gezellig aankleding van de kantine en uiteraard koffie en thee.

Voorzitter Pauline den Hartog sprak de jubilaris toe. Ze memoreerde hierbij de vele jaren actief sporten maar sprak ook haar bewondering uit voor het vrijwilligerswerk in de zorg, wat Gre voor de Zwijndrechtse gemeenschap verricht. Daarna spelde zij de KNGU-speld van langdurig lidmaatschap op.

Uiteraard wenste de groep Gre nog vele jaren beweegplezier toe.
Gre volgt op maandagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur de lessen bodygym onder leiding van Wil in ’t Veld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.