969.000 kg plastic, blik en drinkpakken ingeleverd

18 juli 2018 door Hennie van der Zouw
969.000 kg plastic, blik en drinkpakken ingeleverd

ZWIJNDRECHT - Zwijndrecht is lekker bezig met afval scheiden. Veel inwoners doen enthousiast mee en houden hun plastic verpakkingen, blik en drinkpakken apart. Er is dit jaar weer meer ingezameld dan vorig jaar.

Maar het kan soms best lastig zijn om te bepalen waar het afval bij hoort. Om het u makkelijk te maken, hebben we een ‘Afvalwijzer’ voor u gemaakt. Te downloaden in de App store en Google Play (HVC afval-app). In de Afvalwijzer kunt u voor ruim 1.000 producten nakijken waar het weggegooid moet worden. Mist u een product in de Afvalwijzer? Laat het ons weten en we voegen het toe aan de lijst.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.