Echtpaar Buitendijk-Klerk viert 60-jarig huwelijk

19 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Echtpaar Buitendijk-Klerk viert 60-jarig huwelijk

ZWIJNDRECHT - 60 jaar geleden, op 16 juli, zijn de heer en mevrouw Buitendijk-Klerk, in het gemeentehuis van Hendrik-Ido Ambacht en in de kerk in Zwijndrecht in het huwelijk getreden. Locoburgemeester Tycho Jansen feliciteerde het echtpaar met hun diamanten huwelijk.

Het echtpaar komt beiden uit een harmonieus gezin met een goede opvoeding en dat is, volgens hen, mede de sleutel voor een goed huwelijk. De heer Buitendijk had vanaf 1970 een eigen bedrijf in Zwijndrecht op het industrieterrein aan de Lindtsedijk. Een fantastische tijd, maar ook een grote verantwoording. Het echtpaar heeft 2 dochters, een zoon, aangetrouwde familie en 5 kleinkinderen waarmee ze hun bijzondere huwelijksjubileum hebben gevierd.

Het diamanten paar stelde niet alleen het bezoek van locoburgemeester Tycho Jansen op prijs, maar ook de bijzondere felicitaties van Zijne Koninklijke Hoogheid de Koning en de Commissaris van de Koning.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.