Tijdelijke afzetting deel fietspad Laan van Walburg

20 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Tijdelijke afzetting deel fietspad Laan van Walburg

ZWIJNDRECHT - Door losliggende straatstenen is het fietspad ter hoogte van winkelcentrum Walburg (Laan van Walburg) tijdelijk afgesloten. Wij hebben geconstateerd dat het niet langer veilig is voor (brom)fietsers om gebruik te maken van het fietspad. Door de droogte en wortelopdruk is deze schade ontstaan.

Zodra het straatwerk wordt hersteld, krijgen de bomen ook gelijk een wortelbehandeling. Zodat ze in de toekomst hopelijk geen schade meer aanbrengen aan het fietspad. Tot wanneer de afsluiting moet blijven staan is op dit moment nog niet duidelijk. Omdat de (brom)fietsers over het voetpad moeten vragen wij hier af te stappen voor voetgangers, of een alternatieve route te nemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.