Bibliotheek Walburg in augustus één dag gesloten

27 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Bibliotheek Walburg in augustus één dag gesloten

ZWIJNDRECHT - Wegens werkzaamheden is Bibliotheek Walburg op zaterdag 18 augustus gesloten. Er zal deze dag gewerkt worden aan de elektriciteit en een betere WIFI-verbinding. Vanaf het najaar zal deze WIFI-verbinding beschikbaar zijn.
De uitleendatum van de door jou geleende materialen die deze zaterdag ingeleverd moeten worden, zal naar maandag 20 augustus worden verplaatst.
Wel is het mogelijk materialen die dag online te verlengen of ze via de boekenbus bij de bibliotheek in te leveren.

AanZet voor iedereen
De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft ook geen lid te zijn om bij de Bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor onze al onze activiteiten op www.debibliotheekaanzet.nl.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.