Op grote hoogte op de Eemsteintoren

30 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Op grote hoogte op de Eemsteintoren

ZWIJNDRECHT - Zondagavond, omstreeks 21:30 uur, kreeg de politie een melding van een bewoner uit de Zonnestein. Die zag vanaf het balkon dat er op het dak van de Eemsteintoren een stuk aluminium los hing.

Toen enkele agenten op het balkon stonden en het stuk aluminium los zagen hangen, hebben zij de brandweer in kennis gesteld. Voordat de brandweer ter plaatse was, hadden de agenten sleutels kunnen bemachtigen om op het dak van de Eemsteintoren te komen.

De Brandweer heeft ervoor gezorgd dat het stuk aluminium niet helemaal los zal komen van het dak. Met het eerst volgende onderhoud aan de toren zal het hersteld worden.

Bron Politie Drechtsteden Buiten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.