Twirljuf Desirée de Ruiter stapt in huwelijksbootje

06 augustus 2018 door Hennie van der Zouw
Twirljuf Desirée de Ruiter stapt in huwelijksbootje

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 1 augustus ’18 was het eindelijk zo ver: Twirldocent en twirlster Desirée de Ruiter ging het ja woord geven aan haar grote liefde Sander van Strien. Het begon allemaal in de zomer van 2017. Toen ging Sander op z’n knieën voor Desirée. Natuurlijk zei Desirée volmondig JA.

Na een jaar naar deze datum toegeleefd te hebben was het woensdag eindelijk zo ver. De grote dag.

Ook bij Twirlteam Accelerando werden de nodige voorbereidingen getroffen voor de grote dag. Ouders van de leden zijn druk in de weer geweest om mooie bogen te maken voor de grote dag.

Op de grote dag vertrokken de leden van Twirlteam Accelerando naar Rijswijk waar de ceremonie plaats vond. Eindelijk was daar het moment waar iedereen naar uit keek… daar kwam de mooie bruid. Jong en oud keken hun ogen uit, want wat zag Desirée er prachtig uit.

Na de ceremonie was ons moment, onder begeleiding van luid applaus liepen het kersverse bruidspaar onder onze mooie bogen door.

Al met al een super geslaagde dag

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.