Pistoolschoten blijken strijkers te zijn

13 augustus 2018 door Ton Vermeulen
Pistoolschoten blijken strijkers te zijn

ZWIJNDRECHT - Vannnacht omstreeks 02:00 uur kwam er een melding bij de politie binnen aan de Staringstraat. Aldaar zouden vijf pistoolschoten worden gehoord. Ter plaatse is er door de politie een onderzoek ingesteld. Hier bleek dat een buurtbewoner in zijn achtertuin strijkers aan het afsteken was. Ondanks dat de politie er was bleef de bewoner ermee door gaan. Zo'n beetje de hele straat stond buiten van de herrie.

De buurt gaf aan al langer overlast te ervaren van de buurtbewoner. Daarop hebben de agenten de buurtbewoner aangehouden in verband met nachtrumoer. Het vuurwerk is in beslag genomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.