Reünie 30 jaar Walburg College met feestavond

20 augustus 2018 door Ton Vermeulen
Reünie 30 jaar Walburg College met feestavond

ZWIJNDRECHT - Dit jaar is het 30 jaar geleden dat Multifak Zwijndrecht feestelijk geopend is. Belangrijk onderdeel daarvan is het huidige Walburg College (toen nog OSG Walburg). Deze mijlpaal mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Een uitstekende reden dus om binnenkort met elkaar dit heuglijke feit feestelijk te vieren. Daarom wordt er voor oud-leerlingen en oud-collega’s in de vorm van een gezellige feestavond een Reünie georganiseerd. Deze reünie vindt plaats op zaterdag 22 september 2018 vanaf 18.00 uur.

Vele duizenden leerlingen hebben de afgelopen drie decennia diverse jeugdherinneringen aan deze (veelal) mooie middelbareschooltijd. Iedereen die de afgelopen 30 jaar op het Walburg College heeft gezeten is van harte welkom. Bekijk het schoolgebouw van nu, geniet van een hapje en een drankje met oud-klasgenoten, ontmoet oud-docenten, wissel ervaringen uit en haal al die mooie, grappige of soms indrukwekkende herinneringen met elkaar op. En last, but not least, maak de dansvloer onveilig met uw klasgenoten én de hits van toen!

90's & 00’s Party
Het schoolgebouw is groot, zeker met de unieke mogelijkheid om het ernaast liggend Partycentrum Spektakel er bij te betrekken. Maar alle leerlingen en docenten van de afgelopen 30 jaar een plaatsje  bieden, lukt helaas niet. Wacht daarom niet te lang met het kopen van uw kaartje. Het zou toch eeuwig zonde zijn als u niet aanwezig kunt zijn op de Reünie en dit nu al legendarische 90’s & 00’s feestje… Ga dus snel naar www.reuniewalburgcollege.nl en zorg dat je er 22 september gezellig bij bent!

Klassenfoto en live muziek
Aan het begin van de avond bent u van harte welkom om op de klassenfoto te gaan met uw oud-klasgenoten! De komende periode houdt de organisatie u via een schema op de website op de hoogte welke jaargang hoe laat op de klassenfoto gaat. Vanaf 20.30 uur is er ook nog eens live muziek. De Zwijndrechtse coverband NoNotes voorziet de bezoekers in de theaterzaal van Spektakel van zeer herkenbare hits uit de afgelopen 30 jaar. Tussen deze live-nummers door draait een DJ jullie verzoeknummers. Kortom, voor een ieder wat wils!

Eten & drinken
Gedurende de gehele programmering is de bar geopend en kan er een heerlijk hapje gegeten worden. Kom dus lekker vroeg naar de Reünie en geniet maximaal van deze gezellige avond! Alle drankjes, hapjes en ook uw eigen klassenfoto betaalt u met consumptiemunten. Deze zijn op locatie aan te schaffen. Pinnen is mogelijk.

Vragen over dit evenement?
De Reünie is een initiatief vanuit het Walburg College in Zwijndrecht en wordt georganiseerd door evenementenbureau Buro RUW. Heeft u vragen, dan horen we dat graag. De organisatie is goed bereikbaar en reageert snel via: info@reuniewalburgcollege.nl 
]
Programma

16:30u - 18.00u  Ontvangst (oud) collega’s. Besloten gezelschap, op uitnodiging.
           
18:00u Ontvangst oud-leerlingen
 Diverse activiteiten door het schoolgebouw door (oud-)docenten en leerlingen zelf.
 Ga met uw eigen jaargang op de klassenfoto! Geniet van heerlijke hapjes en drankjes, die u betaalt met de ter plaatse aangeschafte munten.
           
20:30u Start (90’s & 00’s) feest!
De lokalenverdiepingen worden afgesloten. De aula blijft open om gezellig met elkaar te borrelen. In Spektakel gaat het feest van start. De band NoNotes verzorgt daar samen met een DJ het muzikale gedeelte met de hits van toen!
           
0:00u  Einde reünie

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.