Fietspaden worden met spoed hersteld

23 augustus 2018 door Josette Huisman
Fietspaden worden met spoed hersteld

ZWIJNDRECHT - Gemeente Zwijndrecht laat weten: Door de aanhoudende droogte en boomwortelopdruk hebben de fietspaden op de Beethovenlaan en de Molenvliet flinke schade opgelopen. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties.

Aannemer Jos van der Graaf is per direct begonnen met het herstellen van de fietspaden. Daarvoor hebben zij de werkzaamheden aan het fiets- en voetpad aan de Pijl Hogeweglaan tijdelijk stil moeten leggen. De reparaties worden met spoed uitgevoerd aan de fietspaden op de Beethovenlaan en Molenvliet zodat deze snel weer veilig te gebruiken zijn.

Foto: Gemeente Zwijndrecht - Jos van der Graaf is per direct begonnen met het herstellen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.