De O&O Dance Crew zoekt dansers

27 augustus 2018 door Josette Huisman
De O&O Dance Crew zoekt dansers

ZWIJNDRECHT - Sinds het seizoen 2016-2017 bestaat bij O&O Zwijndrecht de dans- en demogroep 'O&O Dance Crew'. Een groep voor dansers vanaf 18 jaar met dans- en podiumervaring. De groep is speciaal opgericht om optredens te geven. Daarnaast doet de groep een paar keer per seizoen mee aan een danswedstrijd, zoals de voorronde van het NK Jazzdans. De groep traint één keer per week op de donderdagavond van 20:30 tot 22:00 uur in de Uilenvliet en werkt aan een uiteenlopend repertoire van choreografieën.

Voor uitbreiding van de groep zoeken wij dansers!
Lijkt het je leuk om in deze groep mee te dansen en zou je er graag meer over willen weten? Kom dan vrijblijvend naar de open training op donderdag 6 september van 20:30 tot 22:00 uur in de Uilenvliet. Tijdens de open training worden er enkele danscombinaties aangeleerd. Enige danservaring is zeker vereist, maar de uitstraling staat voorop! Naar aanleiding van de open training kun je worden uitgenodigd om in de Dance Crew mee te komen dansen.

Heb je nog vragen en/of wil je je aanmelden voor 6 september? Stuur dan een e-mail naar de leidster van de groep; Lindy Nijman (info-dancecrew@o-en-o-zwijndrecht.nl). Vermeld daarbij je naam, je leeftijd en je ervaring met dans en eventueel theater en/of gymnastiek.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.