Zwijndrechtse erespeld voor Mia Smaal-Lenders

05 september 2018 door Hennie van der Zouw
Zwijndrechtse erespeld voor Mia Smaal-Lenders

ZWIJNDRECHT - Tijdens het 20-jarig bestaan van Wijkplatform Nederhoven  op vrijdag 31 augustus 2018 heeft burgemeester Dominic Schrijer Mia Smaal-Lenders onderscheiden met de Zwijndrechtse erespeld 'De Heugel'.

Mia heeft de onderscheiding gekregen  voor haar enorme inzet voor wijkplatform Nederhoven. Zij is vanaf de oprichting van het wijkplatform (1998) tot heden  gedurende 20 jaar zeer actief en betrokken.  Eerst in diverse werkgroepen en later als vrijwilligster voor het Wijkplatform.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.