Ensemble Celebration wint goud met 80 punten

21 september 2018 door Hennie van der Zouw
Ensemble Celebration wint goud met 80 punten

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 15 september hebben de twirlsters van Celebration Zwijndrecht weer een mooie wedstrijd gedraaid. Een aantal meiden waren voor het eerst op met hun routine. Rissa Oey en Isis Plaisier mogen met het onderdeel 1 Baton voortaan draaien in de novice klasse, evenals Isa van Gelder en Yselle Kleingeld met hun solo dance en Bindi van Rijs met 2 Baton. Maykha Oey was ook voor het eerst met haar 1 Baton en mag zelfs meedraaien in de beginners klasse! Yselle behaalde ook bij haar Kidstwirl een mooie derde plaats.

Bij het onderdeel 1 Baton behaalden Alissa de Vries, Eva Helmink en Dianne Kerkhof in hun gedeelde categorie respectievelijk een eerste, tweede en derde plaats. Voor dit onderdeel mocht Jinke Oostvogel ook een gouden medaille in ontvangst nemen. Bij het onderdeel 2 Baton behaalde Alissa de Vries een nette tweede plaats. Ook bij het onderdeel Super-X strut zijn de meiden in de prijzen gevallen. Zowel Kelly Bettonvil als Dianne Kerkhof behaalden nette punten en respectievelijk een zilveren en bronzen plak. Met haar duo partner Eva Helmink behaalde Dianne Kerkhof eveneens een zilveren medaille. Bij de duo’s scoorden ook Erin Euser en Amber Wervenbos met een nieuwe routine een mooie tweede plaats.

Sam Euser en Jill Roeland mochten in dit onderdeel een gouden plak ophalen. Bij de solo dance twirl scoorden de meiden ook goed. Hier hadden een aantal meiden een nieuwe routine, die helaas geen podiumplek opleverde, maar mooie punten en een geslaagd optreden. Wel eindigden Isis Plaisier en Caressa Geerards op een eerste en tweede plek. In de junior intermediate klasse kleurde het podium in de kleuren zwart en rood, aangezien Alissa de Vries, Dianne Kerkhof en Eva Helmink de eerste, tweede en derde plek bemachtigden.

Ook de teams behaalden mooie punten. Zo werd het largeteam eerste, evenals het nieuwe twirlteam en danceteam. De klapper op de vuurpijl was echter het ensemble van Dianne Kerkhof, Eva Helmink en Alissa de Vries. Zij behaalden een eerste plaats met een persoonlijk record van 80 punten!
Het was weer een geslaagde dag na de zomerstop en de dames hebben goede vooruitzichten voor de Nederlandse Kampioenschappen

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.