Mogelijke wildcard voor Sophie & Roxanne van Twirlteam Accelerando

24 september 2018 door Hennie van der Zouw
Mogelijke wildcard voor Sophie & Roxanne van Twirlteam Accelerando

ZWIJNDRECHT - Afgelopen donderdag ( 20-09 ) kwam er erg leuk en spannend nieuws voor 2 leden van Twirlteam Accelerando: namelijk voor Sophie en Roxanne. Afgelopen voorjaar hebben de dames mee gedaan aan het Kinderen voor kinderen Okido podium. De twee winnaars van serie Okido Podium 1 en 2, zullen optreden bij de Grote Show van Kinderen voor Kinderen; Kinderen voor Kinderen Live in Concert 2018. Er is nog 1 plek op het podium over.

De kandidaten die deel hebben genomen aan de tv opnames van het Okido Podium maken een kans op het winnen van deze ‘Wild Card’.

Die kun je winnen door het behalen van de meeste online stemmen van het publiek. Een stukje van het televisieoptreden van Sophie en Roxanne zal online te zien zijn en het publiek kan zijn/haar favoriet kiezen. Nu zouden wij het natuurlijk geweldig vinden als dit onze Sophie en Roxanne zouden worden.

Wij zouden het erg leuk vinden als jullie onze meiden op weg willen helpen door je stem uit te brengen. Stemmen kan vanaf 26 september tot en met 5 oktober aanstaande op www.kinderenvoorkinderen.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.