Mevrouw H. van Dolderen-Aangeenbrug 101 jaar

04 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
Mevrouw H. van Dolderen-Aangeenbrug 101 jaar

ZWIJNDRECHT - Locoburgemeester Jolanda de Witte heeft namens het gemeentebestuur op 26 september de 101-jarige mevrouw H. van Dolderen-Aangeenbrug gefeliciteerd met het bereiken van deze mooie leeftijd.

Mevrouw is geboren in de Bollenstreek, in het dorp Hillegom, waar haar vader een groothandel in bloembollen had. Samen met haar ouders, haar broers Karel en Ton, zussen Lyda, Tinie en Hannie en een neefje vormden zij het gezin Aangeenbrug. Als jonge vrouw met de ooievaarsspeld op zak, hielp zij bij bevallingen en bood zij ouders en hun pasgeborene een deskundige helpende hand als kraamverzorgster.

Het rotsvaste vertrouwen in de Heer zorgt ervoor dat ze als weduwe van Jan Overduin en als weduwe van haar tweede echtgenoot Johannes van Dolderden de kracht blijft houden om de draad van het leven weer op te pakken. De jarige staat bekend als een krachtige maar vooral lieve en zorgzame oma. Ondanks haar hoge leeftijd van 101 kijkt zij nog met enthousiasme uit naar deelname aan de binnenkort te voeren bootreis op de Rijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.