Zaterdag 6 oktober Veiligheidsdag in Zwijndrecht

05 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
Zaterdag 6 oktober Veiligheidsdag in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 6 oktober 2018 is tussen 11.00 uur en 16.00 uur de Veiligheidsdag bij het gemeentehuis in Zwijndrecht. Op deze leuke en informatieve dag op en rond het Raadhuisplein krijgen bezoekers te zien wat zij aan hun eigen veiligheid kunnen doen en wat hulpdiensten doen. Er worden tips over allerlei onderwerpen op het gebied van veiligheid gegeven en er zijn diverse hulpverleningsvoertuigen te bezichtigen. Ook worden er workshops reanimeren gegeven.

De Veiligheidsdag wordt om 11.00 uur op spectaculaire wijze geopend door loco-burgemeester Jacqueline van Dongen. Daarna vinden er op en rond het Raadhuisplein en in het gemeentehuis diverse demonstaties en workshops plaats. Een kleine greep uit het programma: de brandweer geeft enkele demonstraties, er zijn om 12.00 uur en 14.00 uur workshops reanimeren in het gemeentehuis en Veilig Verkeer Nederland geeft om 11.30 uur en 13.30 uur op het Raadhuisplein een remwegdemonstratie.

Fiets gratis graveren
Bezoekers die op de fiets komen, kunnen gratis hun fiets laten graveren tegen diefstal. Door het graveren krijgt uw fiets een extra kenmerk dat dieven afschrikt om uw fiets mee te nemen. Voor het graveren is wel legitimatie vereist.

Programma
Kijk voor het complete programma op www.zwijndrecht.nl/veiligheidsdag.

De Veiligheidsdag wordt mogelijk gemaakt door Brandweer, Brandveilig leven, Politie Drechtsteden Buiten, Veilig Verkeer Nederland, Buurtbemiddeling, Wijkpreventie, VEBON (camerabeveiliging), Diverz, Ambulancedienst, Bevolkingszorg, Reddingsbrigade, Stedin, Waterschap Hollandse Delta, Centrum Fietsdiefstal, Handhaving, EHBO Zwijndrecht en Heerjansdam, Seniorenbus en de gemeente Zwijndrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.