Handbaldames komen één doelpunt tekort

08 oktober 2018 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - De handbaldames van sv Conventus hebben zondag een zege uit handen gegeven. Het team stond drie punten voor in de rust, maar lieten het in de tweede helft aanvallend liggen en kwamen één punt tekort op tegenstander sc Twist.

Twist stond één plaats onder Conventus in het kampioenschap, wat dus mogelijkheden moest bieden. In de eerste helft was Conventus dan ook zeker de betere: zelf scoorde het vijf keer, maar dankzij een sterke verdediging wist Twist slechts twee maal het doel te vinden.

In de tweede helft stond het Zwijndrechtse team opnieuw goed te verdedigen, maar kon in de aanval niet het gewenste spel spelen, met slechts twee doelpunten als resultaat. Twist had het eveneens erg lastig om te scoren, maar kreeg wel drie strafworpen mee,  welke optimaal werden benut. Dit bracht de eindstand dan ook uiteindelijk op 7 – 8, in het voordeel van Twist.

Foto-credit: Kees Streefkerk / sv Conventus