Twirlteam Accelerando scoort

10 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
Twirlteam Accelerando scoort

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 6 oktober vond de eigen wedstrijd van Twirlteam Accelerando plaats. En wat een succes was dit.

Er vielen maar liefst 5 promoties. Bij het onderdeel 2 baton viel er een promotie voor  Esmee de Borst. Zij promoveerde van de Pewee Novice naar de Beginner klasse. Jenna Lioni promoveerde van de Preteen Novice naar de Beginners klasse. Ook voor Manon Pap viel er een promotie. Zij promoveerde van de Senior Beginner naar de Intermediate klasse.

Bij het onderdeel dance twirl was er ook een promotie. Deze was voor Mila van de Klundert. Zij promoveerde van de Preteen Novice naar de Beginners klasse. Nienke Cuijlenburg behaalde voor in haar categorie een topscore van wel 71 punten.

Als klapper op de vuurpijl behaalde er ook een large team een promotie. Dit is namelijk het senioren large team B. Zij promoveerde van de Senior beginner naar de Intermediate.

Ook voor één van de trainsters was het een bijzondere dag. Cobi de Ruiter is namelijk binnen de twirlsport 40 jaar actief. Naast dat Cobi zelf vroeger zelf de twirlsport heeft beoefend is zij nu actief als bestuurslid en trainster samen met Annemarie van Veldhoven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.