Naomi Visser verlengd Oranjestatus

14 december 2017
Naomi Visser verlengd Oranjestatus

ZWIJNDRECHT - Naomi Visser, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, heeft haar lidmaatschap van de nationale selectie met een jaar weten te verlengen. In verband hiermee is zij door de KNGU ook voorgedragen voor een selectie-status bij NOC*NSF.

De zestienjarige Naomi heeft voorbije jaar voldaan aan de door de KNGU gestelde criteria. Zij traint alle dagen onder leiding van bondscoach Gerben Wiersma in het topsportcentrum Noord in Heerenveen
Voor het komend jaar zijn weer nieuwe criteria bepaald en vastgesteld. Om zich te handhaven in de nationale top zal Naomi alles in het werk stellen om ook aan de nieuwe eisen te voldoen.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.