Naomi Visser tweede bij Interland in Heerenveen

09 juli 2018
Naomi Visser tweede bij Interland in Heerenveen

ZWIJNDRECHT / PAPENDRECHT - Bij de in Heerenveen gehouden interland tussen Japan, Groot Brittanië, België en Nederland is O&O-turnster Naomi Visser in  het allround-klassement als beste Oranje turnster uit de strijd gekomen. Zij werd met een score van 53,150 punten knap tweede achter de Japanse Teramoto Asuka. Op het onderdeel brug noteerde Naomi met 14,00 punten een derde plaats.

Het Nederlandteam werd in het landenklassement eveneens tweede achter Japan. De totaalscore Nederland bedroeg 158,900. Japan kwam uit op 159,600 punten. Engeland behaalde 155,400 en België 146,100 punten.

Naomi traint volledig in het Topsportcentrum Noord in Heerenveen onder leiding van coach Vincent Wever.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.