Bronzen plak voor Naomi Visser op EK turnen in het Schotse Glasgow

06 augustus 2018
Bronzen plak voor Naomi Visser op EK turnen in het Schotse Glasgow

ZWIJNDRECHT / PAPENDRECHT - Eén van de teamleden van het EK-team turnen dames, die een bronzen medaille behaalde tijdens het EK-turnen in Glasgow afgelopen weekend, was de Papendrechtse Naomi Visser. Naomi Visser is lid van de Zwijndrechtse gymnastiek- en turnvereniging O&O.

Naomi heeft op de laatste moment de plaats in genomen van de uitgevallen Eythora Thorsdottir. Naomi kwam uit op het onderdeel sprong en wist met het team de schitterende bronzen medaille te verdienen.
Dat een klein land als Nederland tot een bronzen medaille weet te komen binnen een mondiaal zo grote sport, mag een unicum genoemd worden. En dat er dan een turnster in het team een plaats heeft die opgeleid is door de Zwijndrechtse turn- en gymnastiekvereniging mag zeker als bijzonder genoemd worden.

Binnen het EK was het dames turnen het eerste onderdeel. De jongens en mannen komen deze week in actie in het Schotse Glasgow.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.