Groote Lindt moeizaam langs VVAC

22 oktober 2018 door Hennie van der Zouw
Groote Lindt moeizaam langs VVAC

ZWIJNDRECHT - Na de winst op IFC werd op sportpark Bakestein het gepromoveerde VVAC ontvangen. De mannen van Serge van den Hurk startte wederom onzeker en ongeinspireerd. Het was VVAC dat probeerde van het doel af te spelen en verraste hiermee Groote Lindt. Vanuit een uitstekende aanval wist VVAC ,in een al dan niet buitenspelsituatie, de openingstreffer te produceren 0-1.  

Slechts het direct, met de lange bal, zoeken van de Zwijndrechtse spitsen bleef over van de strijdwijze van Groote Lindt. Teveel spelers van Zwijndrechtse kant speelde onder de maat met als gevolg dat VVAC in de drie punten beleef geloven. Na rust bleef Groote Lindt op dezelfde wijze verder gaan en wist de spitsen niet optimaal te bereiken. Uiteindelijk was het middenvelder  Nicky de Zeeuw die de gelijkmaker wist te maken na goed doorgaan: 1-1.

Hierna ontstond een echte wedstrijd waarbij beide teams vol voor de winst gingen. De duels werden harder maar fair met respect voor de tegenstander. In de laatste minuten van de wedstrijd was Groote Lindt de gelukkigste. In een onoverzichtelijke situatie voor het doel viel de bal voor de voeten van Marcel van Berkel die van dichtbij de winnende treffer maakte: 2-1. Groote Lindt wist nog enkele aanvallen van VVAC te keren voordat de scheidsrechter een einde maakte aan de wedstrijd. Met deze overwinning blijft Groote Lindt op een gedeelde eerste plaats in  de competitie. Volgende week volgt een bezoek aan sportpark De Schans in Kinderdijk bij titelkandidaat De Zwerver (aanvang 15.00 uur)

Fotografie: Wilma van Strien.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.