Goede opkomst inloopbijeenkomst Veerplein

28 september 2018
Goede opkomst inloopbijeenkomst Veerplein

ZWIJNDRECHT - Tijdens de inloopbijeenkomst over de toekomst van het Veerplein en omgeving op maandag 24 september was er een goede opkomst. Er waren voornamelijk geïnteresseerden uit het gebied zelf, maar ook anderen en zelfs van de overkant uit Dordrecht namen de moeite om even langs te komen in het Raadhuis te Zwijndrecht. De bezoekers konden kennisnemen van de uitgangspunten en maatregelen en hierover vragen stellen. Er lagen formulieren klaar waarop zij hun mening en ideeën konden geven.

De voornaamste uitgangspunten voor de toekomst zijn het ophogen van de kade en oever, het gebied aantrekkelijk maken voor bezoekers, bewoners en ondernemers, het gebied autoluw maken en de verbindingen met de omgeving versterken.

Het concept voor de toekomst van 'Veerplein, Maasplein, Zomerlust en Schuitewal', ligt ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Zwijndrecht. Ook is het concept te lezen op www.zwijndrecht.nl/veerplein.

Reacties op het concept zijn nog mogelijk tot en met dinsdag 16 oktober 2018. Mail de reactie naar veerplein@zwijndrecht.nl of stuur een brief naar Gemeente Zwijndrecht, Postbus 15, 3330 AA  Zwijndrecht.

Het college van B&W zal na verwerking van de reacties een voorstel aan de gemeenteraad doen. Het is de bedoeling dat eind 2019 met het vernieuwen en ophogen van de kade wordt begonnen.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.