Vierde Klinktoernooi bij Albatros

05 november 2018 door Hennie van der Zouw
Vierde Klinktoernooi bij Albatros

DRECHTSTEDEN - De korfbalvereniging Albatros organiseert op zaterdag 10 november de vierde editie van het Klink-toernooi. Het toernooi betekent de voorbereiding op het zaalseizoen voor de selectie van Albatros en haar gasten. Dit jaar zullen titelverdediger Merwede (Sliedrecht), Kinderdijk (Alblasserdam) en Sikopi (Antwerpen) hun opwachting maken in de Zwijndrechtse Develsteinhal.

In de eerste wedstrijd om 14.15 uur treft Albatros de Belgische topploeg Sikopi , gevolgd door de Alblasserwaardse derby tussen Kinderdijk en Merwede (15.30 uur). Nadat de reserves en de A1-teams van Albatros en Merwede geoefend hebben zal om 19.15 uur de wedstrijd tussen de beide verliezers van de eerste wedstrijd gespeeld worden. Om 20.30 uur start de finale tussen beide winnaars en daarna zal voorzitter Max van de Pol de wisselbeker en de geldprijzen mogen uitreiken. Voor de winnaar ligt er een cheque van € 250,-- klaar. Evenals voorgaande jaren wordt het toernooi gesponsord door Albatros’ hoofdsponsor Ingenieursbureau Klink uit Dordrecht.

De wedstrijden zullen gespeeld worden met schotklok, jurytafel en 2x 20 minuten zuivere speeltijd. De wedstrijden zijn gratis toegankelijk. Na de prijsuitreiking zal er in de kantine een gezellig feest zijn voor de deelnemende teams en het publiek.

Fotobijschrift:  de groepsfoto met alle deelnemers aan de vorige editie van het Klinktoernooi (foto Hulsman Fotografie)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.