Voorleesontbijt op CBS De Brug

21 januari 2009
Voorleesontbijt op CBS De Brug

ZWIJNDRECHT - Op woensdagochtend 21 januari was de start van de Nationale voorleesdagen. Op Basisschool de Brug beginnen alle kleuters deze ochtend met een voorleesontbijt, gezellig met elkaar in de klas ontbijten, kopje thee erbij en een mooi verhaal voorgelezen door de juf. Een fijn begin van de dag voor alle kinderen.

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hun en degene die voorlezen veel plezier. De bedoeling van deze nationale voorleesdagen is om het voorlezen aan met name peuters en kleuters te stimuleren, niet alleen op de scholen maar ook thuis.

Aan het eind van de ochtend kregen alle kinderen een prentenboek mee naar huis zodat ouders/ verzorgers voor het slapen gaan ook nog een verhaalkonden voorlezen. Want wie niet voorgelezen wordt komt veel tekort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.