Op het Euryza terrein komen 18 eengezinswoningen genoemd de Eendracht

12 november 2018 door Ton Vermeulen
Op het Euryza terrein komen 18 eengezinswoningen genoemd de Eendracht

ZWIJNDRECHT - Met de Eendracht komen er 18 eengezinswoningen op het Euryza terrein. Deze woningen komen achter het appartementengebouw Rozenburg te liggen tussen de Ringdijk en de Oude Maas. Het is het nieuwste en vierde deelplan van Euryza. De Eendracht is een klein intiem project met een Zwijndrechts accent.

De woningen bestaan uit 15 drie-laagse eengezinswoningen van 123 tot 137 m2, één benedenwoning van 95m2 met een tuin en twee drie-laagse bovenwoningen van 115m2 met dakterras. In de uitstraling is het project één en al afwisseling. De architectuur komt extra tot uiting door het gebruik van verschillende kleuren baksteen. Die zijn verwerkt in een speels gevel reliëf.

De prijzen zijn vanaf € 295.000,-- v.o.n. De verkoop zal waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2019 plaatsvinden. Op het project kunnen geïnteresseerden zich al vrijblijvend inschrijven.


Voor meer info kun je kijken op https://www.euryza.nl/eendracht/

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.