Korfbalselectie Conventus vindt nieuwe hoofdsponsor

12 november 2018 door Hennie van der Zouw
Korfbalselectie Conventus vindt nieuwe hoofdsponsor

ZWIJNDRECHT - De korfbalselectie van sv Conventus heeft een nieuwe hoofd- en shirtsponsor gevonden. Vanaf de start van het nieuwe zaalseizoen zal het in Winkelcentrum Walburg gevestigde Van den Boogaart Visspecialiteiten groot op de shirts van de korfballers staan.

“Ik ben met Wilbert van den Boogaart en Bregt van Schijndel in gesprek gegaan over een mogelijke sponsoring voor mijn eerste team,” legde coach Benno Snaphaan uit. “Ik wilde mijn achttal een betere en mooiere uitstraling geven en was van mening dat een hoofd- en shirtsponsor daar zeker aan bij kan dragen. Na een aantal zeer goede gesprekken met beide heren zijn we een contract overeengekomen tot einde seizoen 2021.”

Voor Van den Boogaart Visspecialiteiten was het sponsoren van Conventus’ eerste korfbalteam geen moeilijke keuze, nadat Snaphaan ze enthousiast had gemaakt voor het team.

“De gesprekken met Benno waren open,” zei Wilbert van den Boogaart. “Hierbij werden we geprikkeld door zijn ideeën en motivatie voor zijn ploeg en uiteraard ook de mogelijkheden voor ons om als sponsor in de publiciteit te komen. Dit was voor ons de reden om met Conventus in zee gegaan. Het enthousiasme van Benno bleek wel uit het feit dat hij een proefdruk van het nieuwe shirt had geregeld voor de avond dat we het sponsorcontract ondertekenden.”

Afgelopen dinsdag is in bijzijn van Benno Snaphaan en Jos de Kok (penningmeester Conventus) het sponsorcontract getekend met Conventus voorzitster Maritte Mittelmeijer, Wilbert van den Boogaart en Bregt van Schijndel.

Van den Boogaart Visspecialiteiten is gevestigd in Winkelcentrum Walburg aan het Hof van Holland 24, in het pand naast Kippie. Elke dag staan Wilbert en Bregt al vroeg op om voor u verse gebakken vis, salade's, pastas gevuld met o.a zalm, kabeljauw of garnalen, visschotels etc te bereiden. Altijd verse vis, een schone winkel, kwaliteit vis staat bij de winkel voorop en staan ze graag zes dagen per week tot uw dienst in de specialiteitenwinkel.

Op 25 november start voor  Conventus’ korfbaltak het nieuwe zaalseizoen, met om 14:50 uur een wedstrijd tegen SDO uit Veldhoven. Voor het oog van het thuispubliek en de heren Van den Boogaart en Van Schijndel zal het team dan de eerste wedstrijd in de nieuwe shirts spelen.

Foto-credit: Benno Snaphaan / sv Conventus

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.