Selectiekeepers V.V.G.Z. in het nieuw gestoken

15 november 2018 door Hennie van der Zouw
Selectiekeepers V.V.G.Z. in het nieuw gestoken

ZWIJNDRECHT - De selectiekepers van V.V.G.Z. in Zwijndrecht zijn door MetEldert in het nieuw gestoken. De keepers zijn maar wat blij met de sponsoring. ‘Eindelijk wordt er ook eens aan de keepers gedacht’. Aldus Patrick Zoutewelle, keeperstrainer bij V.V.G.Z.

Creatief ondermemer Eldert Smolders van MetEldert is nauw verbonden met de club en de keepers. ‘Ik heb drie zoons op V.V.G.Z waarvan er twee keepen. Toen het idee ontstond heb ik gelijk ja gezegd voor de sponsoring’, aldus Smolders.

Wie is MetEldert
MetEldert is een veelzijdig bureau in communicatie en design. Drijvende kracht achter MetEldert is eigenaar Eldert Smolders. Als creatief ondernemer is hij jouw partner in communicatie, met wie je samen denkt en samen doet. Of je nu op zoek bent naar een ervaren professional in het reclame- en communicatievak, of een flexibele freelancer die van aanpakken weet.

Creatieve oplossingen, daar staat MetEldert voor. Zowel in de aanpak van uw communicatievraagstuk als in de visuele uitwerking daarvan. Mouwen opstropen en gáán, dat is het devies. Zegt Eldert dat het goed komt, dan komt het ook echt goed. Met jarenlange ervaring in communicatie, vormgeving en drukwerk staat hij je van strategie tot en met uitvoering bij. Je haalt veel kennis en expertise in huis, zonder de torenhoge tarieven van grote marketingbureaus.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.