Twirlteam Accelerando maakt zich klaar voor voorrondes Nederlandse kampioenschappen

19 november 2018 door Hennie van der Zouw
Twirlteam Accelerando maakt zich klaar voor voorrondes Nederlandse kampioenschappen

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 24-11 en zondag 25-11 is het zo ver. De voorrondes van de Nederlandse kampioenschappen twirlen staan al weer voor de deur. Deze voorrondes vinden plaats in Hoofddorp.

Het hele seizoen hebben de dames van Accelerando er alles aan gedaan om zich zo goed mogelijk te presenteren om zich weten te plaatsen voor de voorrondes.

Deze voorrondes houden in dat je gaat strijden om op het Nk te komen met jou onderdeel. Voor alle onderdelen zijn er dames geplaats om mee te doen. De onderdelen zijn: Twirling 1 baton, Twirling 2 baton, Super-X-Strut, Duo twirling en Solo dance twirl.

Voor een aantal dames is het extra spannend want die hebben zich geplaatst in de kampioensklasse. Dit houd in dat je gaat strijden voor een plekje op het Europees kampioenschap. Kelly Franken mag met haar 1 en 2 baton in deze klasse draaien. Ook Anouk van der Waal mag met haar 1 baton gaan strijden voor een plekje op het Ek. Ook hebben wij een duo wat gaat proberen om een plekje te bemachtigen op het Ek: Sophie de Jong & Roxanne Seelbach.

Je kan je dan ook voorstellen dat alle dames van Twirlteam accelerando al kei hard aan het trainen zijn voor de voorrondes en er enorm naar uitkijken om te laten zien waar ze zo hard voor hebben getraind samen met het instructie team wat bestaat uit: Annemarie van Veldhoven, Cobi de Ruiter, Desireé van Strien en Lenneke Beerentemfel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.