Bart Deurloo vierde in rekfinale

26 november 2018 door Hennie van der Zouw
Bart Deurloo vierde in rekfinale

ZWIJNDRECHT - Bij de in Cottbus (Duitsland) gehouden World Cup turnen heeft O&O-turner Bart Deurloo zich in een sterk mondiaal deelnemersveld weten te plaatsen voor de rekfinale.

In deze rekfinale turnde hij de vluchtelementen cassina en kovacs in combinatie. Zijn oefening werd gewaardeerd met 14,300 punten waarmee Bart zijn kwalificatiescore van 14,133 verbeterde. Hij kwam uiteindelijk slechts 0,2 punten tekort voor het ereschavot en eindigde op de vierde plaats.

Epke Zonderland werd eerste, de Kroaat Tin Srbic kwam als tweede de strijd en de derde plaats was voor de Japanner Hidetaka Miyachi.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.