O&O-turnsters goed van start

26 november 2018 door Hennie van der Zouw
O&O-turnsters goed van start

ZWIJNDRECHT - Bij de eerste in Voorburg gehouden districtsplaatsingswedstrijd 4de divisie zijn de O&O-turnsters goed van start gegaan. In de categorie senior-D-c wist Lisa Schouten met 43,117 punten beslag te leggen op het goud. Merel Heezen werd met 40,650 punten verdienstelijk zesde. Bij de senioren-D-b turnde Karin Hoekstra zich in de prijzen. Met 42,850 punten pakte zij het brons. Day Grinuva kwam met 41,134 punten hierbij als vijfde uit de strijd.

In de jeugdklasse 2-F kwam Kiara Brouwer Von Gonzenbach slechts weinig te kort voor ereschavot. Met 40,784 eindigde zij op de vierde plaats.
Bij junioren-E kwam het best resultaat op naam van Elise Biemond. Zij noteerde met 41,033 punten een zesde plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.