Gemeente vergadert over nieuwe burgemeester

23 oktober 2018

ZWIJNDRECHT - Op maandag 29 oktober van 19.30 tot 21.00 uur vergadert de gemeenteraad over de profiel-schets van de nieuwe burgemeester.

Op basis van de input van inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en andere belanghebbenden wordt de profielschets vastgesteld.

De commissaris van de Koning van Zuid-Holland, de heer Jaap Smit, zal bij deze vergadering aanwezig zijn om de profielschets in ontvangst te nemen. Vervolgens stelt de commissaris van de Koning de vacature open en start de selectieprocedure.

De raadsvergadering vindt plaats in het gemeentehuis van Zwijndrecht, Raadhuisplein 1. U bent van harte welkom.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.