Sint op bezoek bij O&O

03 december 2018 door Hennie van der Zouw
Sint op bezoek bij O&O

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 1 december was het groot feest voor de jeugdleden van O&O, Sinterklaas kwam met 3 pieten langs. Ruim 100 kinderen hebben met een hele lange bewegingsbaan kris kras door de hal aan Sint laten zien hoe goed zij kunnen gymmen en dat zij hele goede hulppieten zijn!
Alle kinderen kregen van Sint aan het eind van het feest een cadeautje en een bekertje kruidnoten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.