O&O-Turnsters in de Prijzen

03 december 2018 door Hennie van der Zouw
O&O-Turnsters in de Prijzen

ZWIJNDRECHT - Bij de in Breda gehouden Turn-Totaal-Breda-Cup hebben de turnsters van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O beslag weten te leggen op divers eremetaal.

Het beste resultaat kwam op naam van de jeugdige Nya Prevos. In de klasse instap-N2 eiste zij met 13,00 punten op balk het goud op. Op brug pakte zij met 10,450 punten het brons. Brons was er ook voor Feline Kouwenhoven. Zij kwam uit de klasse pupil-1-N2 en werd eveneens derde op brug met 13,100 punten.

In de jeugd-1-N2-categorie veroverde Ilse Standhart met 13,850 punten het zilver van de balk. Desiree Storm completeerde het geheel met twee zilveren medailles op de onderdelen sprong (12,625 pnt.) en vloer (12,500 pnt.). Zij turnde haar wedstrijd bij de senioren van de 1ste divisie

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.