Ruimte voor nieuwe deelnemers bij Keep-Fit-Lessen

03 december 2018 door Hennie van der Zouw
Ruimte voor nieuwe deelnemers bij Keep-Fit-Lessen

ZWIJNDRECHT - Binnen het totale  keep-fit-programma van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O is er ruimte ontstaan. Onder andere op dinsdagmorgen van 9.00 tot 10.00 uur in de turnhal aan de Uilenvliet.

Iedere dinsdagmorgen wordt onder deskundige leiding van Marry van der End op muziek gevarieerde bewegingslessen gegeven waarbij alle spieren aan bod komen. Door haar jarenlange ervaring en brede kennis presenteert zij binnen haar les alle mogelijke bewegingsvarianten zoals vormen van aerobics, steps, body-fit enz.

Belangstellenden kunnen zich ter plaatse aanmelden en gebruik maken van twee gratis proeflessen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Marry van der End – telefoon 078-6101227 of met Pauline den Hartog – telefoon  078-6767451.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.