Sinterklaas komt per vrachtwagen naar kindcentrum Het Akkoord

05 december 2018 door Hennie van der Zouw
Sinterklaas komt per vrachtwagen naar kindcentrum Het Akkoord

ZWIJNDRECHT - Woensdag 5 december stonden alle kinderen van kindcentrum Het Akkoord buiten uit volle borst te zingen voor de aankomst van Sinterklaas.

Gelukkig was het droog, want we moesten wel even geduld hebben. We wisten niet of Sint zou komen, hij was wel erg laat. Toen kwam er ineens een Jumbo bestelwagen de hoek om met daarin de Sinterklaas en zijn pieten. Sint was nog even boodschappen wezen doen. Wat fijn en gezellig dat ze ook Het Akkoord een bezoek kwamen brengen. De kinderen hebben genoten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.