Buurtbus vervoert 100.000-ste passagier

17 mei 2018
Buurtbus vervoert 100.000-ste passagier

ZWIJNDRECHT - Donderdag 17 mei 2018 verwelkomden gedeputeerde Vermeulen van de provincie Zuid-Holland, burgemeester Schrijer van de gemeente Zwijndrecht en de heer de Vos (exploitatiemanager Arriva) de 100.000-ste passagier van de buurtbus 717.

De buurtbus lijn 717 die Heerjansdam met de Barendrecht en Zwijndrecht verbindt heeft  sinds  de start op maandag 2 juli 2012 gemiddeld 1510  passagiers per maand vervoerd. De buurtbus wordt volledig door vrijwilligers gereden.

Buurtbus 717
De buurtbus rijdt volgens een vaste dienstregeling van Arriva  tussen Heerjansdam, Zwijndrecht en Barendrecht. In Zwijndrecht komt de buurtbus langs Winkelcentrum Oudeland, het Albert Schweitzerziekenhuis, winkelcentum Walburg, de Ringdijk (halte Waterbus) en het NS station. In Barendrecht rijdt de buurtbus langs het NS station en winkelcentrum Middenbaan.  
Op werkdagen rijdt de bus van 07.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur.
In de avonduren en op zondag rijdt de Belbus. De route is gelijk aan die van de Buurtbus. Het lijn nummer is dan 517.

Kijk voor meer informatie  over de buurtbus en de dienstregeling op: www.buurtbusheerjansdam.nl

De bus wordt onder andere gesponsord door De Nederlandse Energiemaatschappij, Intrahuis  en aantal lokale bedrijven. De complete dienstregeling kunt u vinden op: www.ariva.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.