Bijzondere Kerststal bij winkelcentrum Walburg

15 december 2018
Bijzondere Kerststal bij winkelcentrum Walburg

ZWIJNDRECHT - Winkelcentrum Walburg heeft dit jaar een wel heel bijzondere Kerststal. Deze bestaat volledig uit gekleurde ballonnen en staat bovenaan de roltrap in de Walburghal. De sculpturen zijn manshoog.

Verderop in het centrum staan er nog drie verschillende andere ballontaferelen opgebouwd. Uniek in Zuid Holland, geen ander winkelcentrum heeft Kerst op deze wijze uitgebeeld.

Foto's: WInkelcentrum Walburg

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.