Celebration Zwijndrecht valt in de prijzen tijdens Nederlandse Kampioenschappen Twirlen

18 december 2018 door Hennie van der Zouw
Celebration Zwijndrecht valt in de prijzen tijdens Nederlandse Kampioenschappen Twirlen

ZWIJNDRECHT - Afgelopen weekend stond voor Muziek- en Twirlvereniging Celebration uit Zwijndrecht volledig in het teken van Twirlen! Op 15 en 16 december vonden namelijk de Nederlandse Kampioenschappen Runner-Up plaats in het topsportcentrum te Almere!

Vanuit de vereniging hebben zowel de meiden van het Juvenile Largeteam als de meiden van het Senior Largeteam zich weten te plaatsen voor het NK. Beide teams hebben super goed hun best gedaan en dat werd beloond met een mooi eindresultaat.

De meiden van het Juvenile Largeteam, met een show op de muziek van Foeksia de mini-heks, behaalden een plaats op het podium. Zij werden beloond met hele mooie punten en werden tweede van Nederland! De meiden hebben zelfs de hele routine gedraaid zonder een baton te laten vallen, iets waar de meiden keihard voor getraind hebben.

Na het optreden van het Juvenile Largeteam was het de beurt aan het Senioren Largeteam. Zij hebben een show op de muziek van Miss Peregrine’s home for pecular children. Deze dames hebben de afgelopen periode keihard getraind en wisten een prachtige routine neer te zetten wat resulteerde in een mooie vijfde plaats.

Al met al was het een geslaagd NK om op terug te kijken. Coaches, ouders en leerlingen zijn trots en gaan met veel plezier werken aan nieuwe routines voor het aankomende seizoen!
Interesse in de twirlsport kijk dan op de website: celebrationzwijndrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.