Albatros luidt het korfbaljaar uit

24 december 2018 door Hennie van der Zouw
Albatros luidt het korfbaljaar uit

ZWIJNDRECHT - De korfballers van Albatros hebben het korfbaljaar afgesloten met vier overwinningen. E1 won voor het eerst in het seizoen 2018-2019 en klopte GKV/Enomics E1 met 13-11 waardoor de Gorinchemse ploeg de rode lantaarn van Albatros overneemt.

Ook was er winst voor E6, D4 en B3 en een gelijkspel voor E2 dat met Vriendenschaar E3 de punten deelde: 6-6. D4 rolde SKV D1 met 16-4 en blijft in de top van haar klasse meedraaien. E6 won met 5-2 van VIOS E1 en B3 versloeg Vriendenschaar B2 met 10-7.

Het 6e maakte 16 treffers bij PKC 10 maar dat was niet voldoende voor de winst. Ook het 7e en 9e seniorenteam verloren.

De zaterdag werd besloten met het jaarlijkse Kerstgala. Eerst schoven 120 CDEF-jeugdleden aan bij het Kerstdiner en vanaf 21.00 uur gingen de beentjes van de vloer.

Na de Kerstdagen volgen nog wat trainingen en op vrijdag 28 december wordt de jaarlijkse Gerard Los Vaardigheidsdag georganiseerd. De sportieve dag draagt de naam van de erevoorzitter van de Zwijndrechtse korfbalvereniging die in 2007 overleed. De Vaardigheidsdag werd voor het eerst georganiseerd in 2006 en was een initiatief van FOCUS, de toenmalige technische commissie van de vereniging. De jeugd van Albatros meet zich op deze dag met elkaar op het gebied van schotvaardigheid en ieder jaar brandt er een gezonde spannende strijd om de medailles los.

Fotobijschrift: de winnaars van de GLV-dag in 2017.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.