Successen bij kersttoernooi

31 december 2018 door Hennie van der Zouw
Successen bij kersttoernooi

ZWIJNDRECHT - Bij het door G.V. De Hazenkamp – Nijmegen georganiseerd Kersttoernooi voor individueel toestel turnen meisjes en dames is de afvaardiging van de Zwijndrechtse G.V. O&O bijzonder succesvol geweest. Zij wist beslag te leggen op achttien stuks eremetaal.

Het succesvolst was Ilse Standaard. In de categorie Jeugd-N2 wist zij op alle toestellen het goud voor zich op te eisen. Goud was er ook voor Melanie Stout (Eredivisie-jeugd) op brug, Morgan van Kriekingen (3de div.-jeugd) eveneens op brug en Serra Potters (3de div.-junior) op sprong.
In de 3de divisie wist Quinty Joner bij de jeugd het zilver te pakken op brug, Gwen Bakker brons op vloer en bij de junioren Anne Rosmulder het brons op brug. In de klasse Jeugd-N4 schreef Esmee Snijder drie medailles op haar naam. Zilver op sprong en vloer en brons op brug. Ramona van Lent deed dit met twee medailles in de categorie Jeugd-N3. Zilver op balk en brons op sprong.
De senioren van de 3de divisie completeerden het geheel. Elianne Stehouwer veroverde het zilver op balk en het brons op vloer, Faye Bax het brons op sprong.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.