Muzikale avond voor afscheid burgemeester Dominic Schrijer

02 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Muzikale avond voor afscheid burgemeester Dominic Schrijer

ZWIJNDRECHT - Na een ambtsperiode van bijna 6 jaar neemt Dominic Schrijer afscheid als burgemeester van Zwijndrecht.

Hij verlaat onze mooie gemeente, omdat hij met ingang van vrijdag 1 februari 2019 voorzitter wordt van Koninklijke BLN-Schuttevaer, de branchevereniging van de binnenvaart.

Ter gelegenheid van zijn afscheid is er vrijdag 25 januari 2019 een muzikale avond in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73 in Zwijndrecht. Het belooft een spectaculaire avond te worden met medewerking van diverse Zwijndrechtse artiesten en muziekverenigingen. Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Wilt u erbij zijn? U kunt u tot woensdag 16 januari 2019 (max. 2 personen) aanmelden door uw naam- en adresgegevens te mailen naar Karin Blomme via k.blomme@zwijndrecht.nl. Uw toegangskaartjes worden thuisgestuurd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.