Sv Conventus zet leden en vrijwilligers in het zonnetje tijdens nieuwjaarsreceptie

07 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Sv Conventus zet leden en vrijwilligers in het zonnetje tijdens nieuwjaarsreceptie

ZWIJNDRECHT - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van sv Conventus zijn volgens de jaarlijkse traditie de jubilerende leden en vrijwilligers van de club gehuldigd. Maar liefst achttien leden vierden afgelopen jaar hun jubileum bij de op Sportcomplex Develstein gevestigde club, terwijl twaalf gestopte vrijwilligers werden bedankt voor hun inspanningen en er dit jaar voor het eerst een top drie was voor de ‘Vrijwilliger van het jaar’.

Tijdens deze avond werden eerst de vrijwilligers bedankt die in 2018 gestopt zijn met (een deel van) hun werkzaamheden voor de club: Veerle Smidt, Flynn Verhoeven, Enno Verhoef, Raymond Eijke, Joop Molendijk, Margo van Beek, Stefan de Heer, Iris Meerman, Diny Alberts, Corinne de Rooij, Christi Stam en Joelle van Dongen.

Vervolgens ging de aandacht uit naar de vrijwilliger van het jaar. Dit jaar was er zo massaal gestemd dat het bestuur had besloten er een top drie van te maken. De tweede en derde plaats gingen naar Anita Verhey en Theo Winters, terwijl zich voor de eerste plaats de unieke situatie zich voordeed dat dit naar een duo ging: Patrick de Ruiter en Swen Stok werden samen uitgeroepen tot ‘Vrijwilliger van het jaar’ voor hun werk rondom de decemberfestiviteiten, waarmee jaarlijks veel geld voor de vereniging op wordt gehaald.

Onder de leden die hun jubileum vierden waren er opvallend veel leden die al lange tijd lid zijn: Patrick Straver, Maarten Gooijer, Kevin Bras en Marianne Verhoek kregen een speldje voor hun 25-jarige jubileum, terwijl Jolanda Stam, Henny Verschoor en Gertjan Dijk zelfs hun 40-jarige jubileum vierden! Naast deze jubilarissen werden ook Laura Verhey, Walter Slingerland, Flynn Verhoeven, Amber Smidt, Veerle Smidt, Saskia Kramer, Luuk van der Pol, Inge van Beek, Frank van Beek, Margo Verbeek en Henk Vlot in het zonnetje gezet vanwege hun 12,5 jarig jubileum.

Foto-credit: Kees Streefkerk / sv Conventus.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.