Een goed Nk Twirl voor Accelerando

14 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Een goed Nk Twirl voor Accelerando

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag en zondag hebben de leden van Twirlteam Accelerando zich mogen vertegenwoordigen op het Nk twirl in Almere. En wat hebben ze gestraald. Afgelopen jaar is er hard gewerkt op de wedstrijden om plaatsingspunten te halen voor het Nk en afgelopen weekend was het eindelijk zo ver!

Zaterdag 12 Januari vertrokken de leden al vroeg richting Almere.
een maal aangekomen in Almere werd er opgewarmd en werden de dames in de haar en make-up gezet.  Anouk van der Waal mocht het spits afbijten en wat heeft ze gestraald zij behaalde een 12e plek in de Preteen Intermediate categorie met haar 1 baton. Bij de 2 baton Senior Intermediate behaalde Amber van Ooijen een mooie 15e plek.

Ook voor de duo’s was het erg spannend. In de Senior Intermediate klasse werden Bonita de Ruiter en Romy Kruijt 4e en Desirée de Ruiter en Iris Opmeer 5e.

Het Duo dance twirl van Bonita en Desirée de ruiter behaalde een hele mooie 2e plek.
Zaterdag was een volle twirl dag want ook het ensemble mocht vandaag laten zien wat ze in hun mars hadden, en dit resulteerde in een mooie 5e plek.  Ook bij het onderdeel super-x-strut waar het allemaal om lenigheid gaat deed Bonita de Ruiter mee. Zij behaalde hier een 14e plek.  Tevens bij het onderdeel dance twirl behaalde Romy Kruijt in de Junior Intermediate klasse een 14e plek.
Als laatste van de zaterdag was het de buurt aan het senioren dance team. Zij wisten een mooie 6e plek te behalen.

Op zondag kwamen de dames weer fris en fruitig aan in het topsportcentrum in Almere. Romy Kruijt heeft hier mee gedaan aan de 1 baton in de Junior Intermediate klasse. Zij behaalde een 13e plek.
Ook Iris Opmeer mocht de vloer op en werd in de Senior Intermediate 14e. Als laatste was was het senioren twirlteam aan de buurt in de seniore kampioensklassen. Zij behaalde een 5e plek.
Ook werd er Zondag tijdens de prijsuitreiking stil gestaan bij de dames die mogen gaan deelnemen aan het Ek in Italië wat tijdens de paasdagen plaats zal gaan vinden. Dit is extra speciaal want Kelly Franken heeft zich gekwalificeerd met haar 2 baton! Dit is natuurlijk een geweldige prestatie. Wij zijn super trots op alle uitslagen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.