Ensemble van Celebration Zwijndrecht Nederlands Kampioen

14 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Ensemble van Celebration Zwijndrecht Nederlands Kampioen

ZWIJNDRECHT - Het weekend van 12 en 13 januari 2019 stonden vol in het teken van de Nederlandse Kampioenschappen Twirlen voor muziek- en twirlvereniging Celebration uit Zwijndrecht. Ook dit jaar werd het NK weer gehouden in het topsportcentrum te Almere. Twee lange dagen maar met mooie resultaten om op terug te kijken.

Het ensemble B, bestaande uit Dianne Kerkhof, Alissa de Vries en Eva Helmink, zijn Nederlands Kampioen geworden! Zij behaalden dit jaar meerdere plaatsingspunten en hebben zelfs de laatste wedstrijd 80 punten gehaald! Dit NK hebben zij ook weer alles uit de kast gehaald en met mooi resultaat.

Ook hebben Eva, Dianne en Alissa op de solistische onderdelen mooie resultaten behaald! Op het onderdeel 2-baton is Alissa geëindigd op een mooie vierde plaats. Eva en Dianne komen samen uit op het onderdeel duo twirling. Zij zijn in hun categorie tweede van Nederland geworden en mochten dus een mooie zilveren medaille mee naar huis nemen.

Op het onderdeel Super-X-Strut heeft Dianne in een pittige pool een mooie routine neergezet en is beloond met een vierde plaats!

Daarnaast mochten zij ook alle drie meedoen op het onderdeel solo Dance twirl. Hier hebben zij helaas geen podiumplaatsen behaald maar wel de eigen prestaties verbeterd. Na verschillende rondes is Eva op een vijfde plaats geëindigd, Dianne op een achtste plaats en Alissa op een negende plaats.
Zondag mochten alle drie de meiden ook nog hun 1-baton routine laten zien. Alle drie hebben ze alles gegeven wat zij konden en in een zware groep is Alissa vierde geworden, Eva op de achtste plaats geëindigd en Dianne op een 12e plaats!

Met de deelnemers, de supporters in de gymzaal maar ook thuis en de coaches hebben we er een super gezellig en mooi weekend van gemaakt die we kunnen afsluiten met veel voldoening!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.