Albatros verliest van Merwede

14 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Albatros verliest van Merwede

ZWIJNDRECHT - De onderlinge strijd tussen Albatros en Merwede is zaterdag in het voordeel van de Sliedrechtse ploeg beslist. In de zes ontmoetingen was er winst er voor het 2e seniorenteam en B3 van Albatros, maar nederlagen voor het 1e team, het 8e, het G-team en F2.

Albatros 1, in de oefenwedstrijd tegen Benfica ook al niet erg op schot, was kansloos in de wedstrijd tegen Merwede. De schutters van de thuisploeg konden niet onder de verdedigende druk uitkomen en wisten slechts 9 keer doel te treffen. Merwede kreeg veel meer schotruimte maar haalde een laag rendement waardoor er een slechte wedstrijd in de volle Develsteinhal te zien was: 9-18.
Albatros 2 werd beloond voor haar inzet en zette Merwede 2 met 16-12 opzij. Na rust werd de 7-5 voorsprong door Merwede omgebogen naar een achterstand voor de ploeg van Vincent de Kreek, maar Albatros herpakte zich op tijd. De Albatrosdames namen de laatste drie treffers voor hun rekening.

Ook het 3e had een slechte dag met een waardeloze eerste helft bij TOP Arnemuiden (20-10), terwijl het 4e het niet kon bolwerken tegen het arrogant spelende Oranje Wit 4: 16-23.

Het 5e versloeg GKV/Enomics 4 met 10-19, maar nederlagen waren er voor senioren 7, 8 en 9. Bij de A-jeugd was er winst voor A1 dat IJsselvogels A1 met 14-19 versloeg en voor A4 dat met 9-5 te sterk was voor Juliana A2.

B1 versloeg IJsselvogels B1 in een matige wedstrijd met 4-10, B2 redde het net niet tegen PKC B3 (10-12), maar B3 versloeg Merwede B3 keurig met 6-11.
Genoeg verbeterpunten voor C1 in Driebergen, maar er waren wel twee punten voor de ploeg van Margreet de Bondt (12-16). C2 boog een achterstand tegen Tjoba C1 om in een voorsprong en zag Lars Hagedoorn de winnende 10-9 binnenschieten.
Veel doelpunten voor D2 dat Vriendenschaar D2 met 18-8 oprolde en voor F1 dat met 22-2 uithaalde tegen Good Luck F1. Ook E1, E2 en F3 wisten hun wedstrijd te winnen.

Fotobijschrift: E1 en F1 waren zaterdag de teams van de week bij de wedstrijd Albatros-Merwede

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.