Burgemeester bezoekt briljant bruidspaar Heuvelman-Aarnoudse

18 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Burgemeester bezoekt briljant bruidspaar Heuvelman-Aarnoudse

ZWIJNDRECHT - Burgemeester Dominic Schrijer bracht 7 januari 2019 een bezoek aan het briljante bruidspaar Heuvelman-Aarnoudse om hen namens het gemeentebestuur te feliciteren. Het bruidspaar was op 29 december 2018 vijfenzestig jaar getrouwd.

Burgemeester Dominic Schrijer was geen onbekende van het echtpaar. Hij heeft hen vijf jaar geleden voor het 60 jarige huwelijk ook bezocht en het fotoboek van deze ontmoeting kwam ook direct op tafel om herinneringen op te halen. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens de koffie bij familie, doordat meneer Heuvelman destijds werkzaam was op ms 'Joma' bij de neef van mevrouw Heuvelman.

Het echtpaar heeft jaren een scheepvaart en handelsonderneming gehad en beiden konden daar vol passie over vertellen. Een prachtig schilderij van het laatste schip hangt bij hen aan de muur in de kamer. Vele jaren hebben zij samen gevaren en vertellen graag over hun tijd op het water en het scheepvaartbedrijf. Het echtpaar woont prachtig  aan het water en genieten van alles wat over het water voorbijkomt. Vol trots vertellen zij over hun drie kinderen en over hun vijf kleinkinderen. Ze delen lief en leed met elkaar en hopen samen nog een goede levensavond te mogen hebben.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.